Slide background

Pilates

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jota on kiva ja mielenkiintoinen harjoitella. Tunneilla virkistyt, rentoudut ja tutustut omaan kehoosi. Samalla saavutat vahvan keskivartalon, kapeamman vyötärön ja hyvän ryhdin. Pilates harjoittelu on tehokas tapa huolehtia ryhdistä ja keskivartalon riittävästä tuesta sisäelimiä ja selkää ajatellen. Laji on tehokas tapa harjoittaa koko kehoa!

Pilates on suosittu ja nopeasti leviävä voimistelumenetelmä, jonka kehitti Joseph Pilates 1900-luvun alussa. Method Putkisto Pilates eli MP Pilates on klassisesta pilateksesta edelleen kehitetty ja hiottu menetelmä, joka vie sinut pilateksen ytimeen.

Method Putkisto tuo pilateksen ohjaukseen uuden näkökulman, joka auttaa ihmisiä oppimaan tuntemaan kehonsa ja tekemään liikkeet puhtaasti. Yksilöllisen ohjauksen ja nerokkaan menetelmän ansiosta pilatesharjoittelusi nousee uudelle tasolle.

Method Putkisto Pilates vahvistaa lihaksistoa, erityisesti selän ja vatsan syviä lihaksia. Se myös parantaa ryhtiä ja selkä pysyy terveenä. Lisäksi menetelmä kehittää keskittymiskykyä, kestävyyttä ja koordinaatiota. Opit hallitsemaan kehoasi paremmin kuin koskaan.

Pilateksesta on iso apu selkäkivusta kärsiville. Monet asiakkaamme ovat saaneet selkävaivoihinsa apua jo ensimmäisistä tunneista lähtien. Osa heistä on päässyt kokonaan selkäkivuistaan eroon säännöllisen harjoittelun ansiosta. Method Putkisto Pilates onkin oivallinen vastapaino esimerkiksi kehoa koettelevalle konttorityölle.

Suosittelemme menetelmää myös urheilijoille ja kuntoliikuntaa harrastaville. Keskivartalon lihaksiston vahvistaminen auttaa parantamaan eri lajitekniikoita. Lisäksi kun lihaskestävyys paranee, harrastaja jaksaa myös harjoitella pidempään ja kehoa kuormittamatta.

Käynnissä olevat kurssit löytyvät kohdasta viikkotunnit. Tervetuloa osallistumaan Pilates tunneillemme!

Share This: