Slide background

Ohjaajat

Heidi Wikström

Olen liikkunut ja harrastanut liikuntaa pikkutytöstä lähtien. Aloitin jäätanssin kolmen vuoden iässä, jota jatkoin aina 11v. asti, jolloin mielenkiintoni heräsi ratsastusta kohtaan. Hevoseni myynnin jälkeen aloitin astangajoogan vuonna 2002. Ihastuin heti tähän haasteelliseen lajiin ja muutaman vuoden aktiivisen harjoittelun jälkeen aloitin ohjaajaharjoittelun. Tuohon aikaan harjoittelin joogaa kovin innoissani ja loukkasin selkäni. En enää pystynyt joogaamaan niin kuin ennen. Siitä huolimatta jatkoin joogan ohjaamista sekä kevyttä fyysistä harjoittelua ja näin opin lajista lisää. Matkustin muutaman kerran Intiaan (2005, 2008) astangajoogan synnyinsijoille Sri K. Pattabhi Joisin oppiin, mutta selkäni kipuili jatkuvasti ja kehoni tuntui kuormittuneelta.

Minun oli opeteltava uusi tapa tehdä fyysistä joogaharjoitustani. Halusin löytää työkalut uudenlaiseen harjoitteluun, sekä kehon syvempään tuntemukseen.

Suositusten innoittamana aloitin Method Putkisto Pilates harjoittelun ja nopeasti huomasin, kuinka paljon laji vahvisti selkääni ja kipuni helpottuivat. Hakeuduin Method Putkisto Instituuttiin ja aloitin syksyllä 2009 opinnot Marja Putkiston oppilaana. Koulutuksessa olen oppinut mm. lisää anatomiaa sekä uuden, kokonaisvaltaisemman tavan harjoittaa ja ohjata liikettä ja liikuntaa. Olen valmistunut MP Pilates- ja kasvoklinikkaohjaajaksi. Kouluttaudun parhaillaan likkeen analysoinnin ja hienosäädön ammattilaiseksi Method Putkisto instituutissa.

Minulla on työkaluja ja kokemusta ohjata lajejani turvallisesti ja yksilöllisesti!

Yhteistyötahoja ja yrityksiä, joissa työskentelen tai olen työskennellyt:

OP, Seppälä, Tilastokeskus, Museovirasto, TSL Helsinki, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ry, Korson Kunto, Tapanilan Erä, Korso Gym, Helsingin Astanga Joogakoulu

Toivotan Sinut tervetulleeksi tunneilleni virkistymään ja tutustumaan omaan kehoosi!

Share This: